Podsumowanie projektu ,,Warsztat smaku"

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
10 grudnia 2023

Podziękowania dla FUNDACJI ING Dzieciom a w szczególności dla lidera projektu wolontariackiego "Dobry pomysł"pani Malwiny Michalskiej - Podleś oraz pani Agnieszki Palarz za przekazanie darowizny na rzecz naszych warsztatów gastronomicznych. W ramach wspólnego projektu Warsztat smaku doposażyliśmy kolejne stanowiska robocze w niezbędny sprzęt a uczennice pokazały jak wykonać paszteciki świąteczne i upiec ciasto cynamonowe na zbliżające się święta.

 

Było miło, smacznie i świątecznie. I było blisko. Ludzie działający wspólnie w kuchni ulegają jej urokowi i oto chodzi...

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie