Branżowa Szkoła I stopnia

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

Przejdź do - Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 12

Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 12

Kształcenie w zawodzie kucharz - symbol zawodu 512001, Kwalifikacja TG.O7 Sporządzanie potraw i napojów odbywa się w klasie pierwszej oraz drugiej w systemie sześciodniowym z uwzględnieniem soboty. Zapewniamy na miejscu praktyki na warsztatach szkolnych.

 

31 sierpnia 2018
Czytaj więcej o: Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 12

CELE KSZTAŁCENIA W ZAWODZIE KUCHARZ

Absolwent szkoły kształcącej w zawodzie kucharz powinien być przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych:

  1. przechowywania żywności;
  2. sporządzania potraw i napojów;
  3. wykonywania czynności związanych z ekspedycją potraw i napojów.

KWALIFIKACJE:

TG.07. Sporządzanie potraw i napojów.

 

20 stycznia 2016
Czytaj więcej o: CELE KSZTAŁCENIA W ZAWODZIE KUCHARZ

Pliki do pobrania