Branżowa Szkoła I stopnia

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

Przejdź do - Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 12

Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 12

Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 12 - klasa druga o dwuletnim cyklu kształcenia w zawodzie kucharz - symbol zawodu 512001, Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów klasa druga - ( do wygasnięcia )

Od roku szkolnego 2017/2018 nauczanie odbywać się będzie w klasie pierwszej   Szkoły Branżowej  I stopnia w systemie sześciodniowym z uwzględnieniem soboty.

Zapewniamy na miejscu praktyki na warsztatach szkolnych.

 

4 kwietnia 2017
Czytaj więcej o: Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 12

CELE KSZTAŁCENIA W ZAWODZIE KUCHARZ

Absolwent szkoły kształcącej w zawodzie kucharz powinien być przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych:

  1. przechowywania żywności;
  2. sporządzania potraw i napojów;
  3. wykonywania czynności związanych z ekspedycją potraw i napojów.

KWALIFIKACJE:

TG.07. Sporządzanie potraw i napojów.

 

20 stycznia 2016
Czytaj więcej o: CELE KSZTAŁCENIA W ZAWODZIE KUCHARZ

Pliki do pobrania