Klasa II A BS1 przedstawia:
Zapraszamy do galerii zdjęć, gdzie prezentujemy nasze potrawy w ramach miniprojektu ,,Rewolucje na talerzu", który w tym roku szkolnym miał na celu rozwijanie naszych zainteresowań zawodem, poprawienie nawyków żywieniowych, kształtowanie umiejętności dekoracji potraw, dbałość o estetykę potraw.
30 stycznia 2021
Czytaj więcej o: Rewolucje na talerzuW II semestrze 2020/2021 zapraszamy wszystkich chętnych do składania zamówień na obiady w poniedziałki, wtorek i czwartek- miesięczny jadłospis dostępny w zakładce Pracownia gastronomiczna. Polecamy również zamówienia specjalne na życzenie klienta ( paszteciki, ciasta, śledziki, rogaliki, kanapki itp) w pozostałe dni.
Klasa I IIA IIB z p.Asia i p.Anią
15 stycznia 2021
27 lutego 2020r. odbył się wewnątrzszkolny konkurs gastronomiczny „Najlepsza w zawodzie kucharz”. Jak co roku, rywalizacja była bardzo zacięta. Każda z drużyn zaprezentowała coś innego, dania były smaczne i oryginalne. Jury w składzie Tomek, Bożena, Ania, Asia i Basia dokonało oceny prezentowanych przez nasze kuchareczki potraw.
27 lutego 2020
Czytaj więcej o: Konkurs gastronomiczny ,,Najlepsza w zawodzie kucharz"Oto prezentacja naszej klasy, którą wykonałyśmy podczas projektu TYKAJACA BOMBA. Projekt dotyczył produktów spożywczych, które są szkodliwe dla zdrowia a po które chętnie wszytscy sięgamy. Mamy nadzieję, że informacje które zdobyłyśmy przekonają was, że nie warto sięgać chipsy, zupki chińskie, energetyki, coca-cole...
Klasa I a
19 maja 2020
Czytaj więcej o: Tykająca bomba