Podsumowanie konkursu Kuchnia na medal - edycja wiosenna
Jak pewnie wiecie Szanowni Czytelnicy, jedną z cech wyróżniających nas na mapie MOW-ów polskich jest system usamodzielniania oparty o zasadę: jak nie zrobisz, to nie zjesz . Dlatego też niezwykle ważne jest dla nas to, by posiłki były przygotowywane w hiper higienicznych warunkach z uwzględnieniem norm i zasad zdrowego żywienia i stąd coroczny konkurs Kuchnia na medal. I kto ów medal zdobył w tym roku?
Kolejna edycja konkursu ,,Kuchnia na medal" za nami. Nie pierwszy raz wygrała grupa III i dlatego uhonorowana została Złotym CERTYFIKATEM Kuchni na medal . Brawo i gratulacje dla wszystkich grup wychowawczych. Po wakacjach nowa edycja i nowe wyzwania...
Końcowa klasyfikacja
I miejsce - grupa III
II miejsce - grupa I
III miejsce - grupa IV
IV miejsce- grupa V
V miejsce - grypa II
VI miejsce - grupa usamodzielniająca