PODSUMOWANIE KONKURSU - edycja wiosenna

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
31 maja 2019

Podsumowanie konkursu za II semestr odbył się 31.06.2019r. 

I miejsce CERTYFIKAT KUCHNI NA MEDAL grupa III

II miejsce DYPLOM z wyróżnieniem KUCHNI NA MEDAL grupa V

III miejsce grupa IV

IV miejsce grupa II

V miejsce grupa I

 

GRUPA 1

GRUPA 2

GRUPA 3

GRUPA 4

GRUPA 5

 GRUPA US

1.       

13

18

36

33

41

 

2.       

18

35

31

39

39

 

3.       

27

24

34

40

21

 

4.       

29

20

36

28

33

 

5.       

14

39

33

28

30

 

6.       

35

41

45

41

39

 

7.       

24

42

42

30

28

 

8.       

33

35

29

35

36

 

9.       

37

31

38

36

35

33

10.    

33

36

45

35

30

30

11.    

33

37

41

39

34

28

12.    

27

37

38

35

33

40

13.    

33

40

37

30

24

40

14.    

35

26

39

36

37

36

15.    

40

20

32

35

30

36

16.    

30

35

43

37

40

30

17.    

30

34

45

33

42

42

18.    

32

30

37

37

43

39

19.    

39

43

37

42

40

45

20.    

30

32

34

35

34

32

21.    

35

32

41

28

34

36

22.    

38

36

43

33

39

43

23.    

33

39

45

34

42

42

 

698

762

881

799

804

552

W związku z tym, iż grupa usamodzielniająca dopiero od marca była kontrolowana i brała udział w konkursie nie nazbierała odpowiedniej liczby punktów. Jednakże biorąc pod uwagę średni wynik przy każdej kontroli grupa usamodzielniająca zdobyła II miejsce uzyskując wynik 36,8. Średni najwyższy wynik uzyskała grupa III – 38,3

Zestawienie końcowe kontrolowanych jadłospisów, gdzie każda grupa zbierała gwiazdki:

Grupa I - 5 gwiazdek

Grupa II - 5 gwiazdek

Grupa III - 7 gwiazdek

Grupa IV - 6 gwiazdek

Grupa V - 8 gwiazdek

Dziękujemy wszystkim i do zobaczenia za rok.

Galeria

  • Powiększ zdjęcie GRUPA III - I miejsce w konkursie

    GRUPA III - I miejsce w konkursie

  • Powiększ zdjęcie GRUPA IV - II miejsce w konkursie

    GRUPA IV - II miejsce w konkursie